Douwe Egberts thermosbeker

Douwe Egberts is één van de bekendst merken op het gebied van koffie en thee. Wie kent het niet…punten sparen die achter op de pakken koffie vermeld staan en daarmee aantrekkelijke cadeaus scoren. Koffiezetapparaten, melkopschuimers, Senseoapparaten maar ook voor de Douwe Egberts thermosbeker kan worden gespaard.

In de ochtend genieten van een kopje koffie en deze op een slimme manier warm houden geeft je elke ochtend weer het plezier om de dag te beginnen. Douwe Egberts beschikt over kant en klaar gemalen koffie maar ook de Robusta en Arabica bonen geven je koffie een heerlijke melange.

Verse filterkoffie

Met alle verschillende soorten koffiemachines zoals de Senseo maak je een heerlijk kopje koffie of café latte. Toch gaat er niets boven een vers gezet kopje filterkoffie. Nederlanders waren helemaal blij met Senseo maar er vindt nu toch langzaam een verschuiving plaats. We gaan de filterkoffie weer meer waarderen.

Warmhouden

Uiteraard kan koffie warm worden gehouden op het warmhoudplaatje van het koffiezetapparaat. De koffie krijgt echter dan toch een wat bittere smaak. Om je koffie op de juiste manier warm te houden is de thermosbeker Douwe Egberts een uitkomst.

Thermosbeker Douwe Egberts is met name functioneel wanneer je koffie meeneemt voor onderweg. Ook tijdens een picknick een uitermate handig artikel. Deze thermosbeker ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit. Met de zilverkleurige buitenzijde en een inhoud van 0,3 liter heb je voldoende koffie voor een persoon. De Douwe Egberts thermosbeker is lekvrij. De knop opzij van de beker zorgt voor probleemloos koffiedrinken direct uit de beker.

Isolerende thermosbeker Douwe Egberts

De Douwe Egberts thermosbeker is lekvrij en isoleert prima. Voor een prijs van nog geen 10 euro heb je een goed product wat aan alle verwachtingen zal voldoen. Het belangrijkste aspect van een koffiebeker is, dat de inhoud warm blijft en dat er geen lekkage plaatsvind.

De Douwe Egberts thermosbeker is gemaakt van RVS materiaal en kunststof. Met een hoogte van 17.5 cm en een diameter van 7.5 cm neemt thermosbeker Douwe Egberts weinig ruimte in beslag. Altijd en overal kun je deze beker mee naar toe nemen. De Douwe Egberts thermosbeker is een origineel product van Douwe Egberts en te koop in alle Blokker winkels. Ben je een fervent koffiedrinker en spaar je DE punten? Voor 2000 punten is deze originele, aantrekkelijke koffiebeker voor jou.

Beoordelingen

Een groot aantal mensen is tevreden over de Douwe Egberts thermosbeker. Het houdt je warme drank goed heet en de prijs/kwaliteit is prima. Reviews die geschreven zijn in 2016 geven aan dat de koffiebeker nogal eens kan lekken. Dit euvel is echter in de loop der jaren verbeterd en zorgt voor een Douwe Egberts thermosbeker zonder lekkage.

Thermosbeker Douwe Egberts kopen

Ben je van plan om een thermosbeker aan te schaffen? Dan kan het misschien zinvol zijn om er achter te komen of de beker voldoende capaciteit heeft.

Je let uiteraard op het design, het oog wil natuurlijk ook wat. Ook het materiaal en het formaat zijn belangrijk. De kwaliteit moet stevig zijn en de beker zal met meer stabiliteit aantrekkelijker zijn om mee te nemen voor onderweg. Een thermosbeker moet je eigenlijk overal neer kunnen zetten. Op bosgrond tijdens een wandeling maar ook in een rijdende trein is het wel prettig dat de thermosbeker niet direct omvalt. Het gebruiksgemak is ook belangrijk in deze. Openen en sluiten van de drinkbeker en handzaamheid en drinkgemak. De thermosbeker moet uiteraard lekvrij zijn en de temperatuur van de koffie of thee moet na een uurtje nog goed heet zijn. Ook de smaak van je meegenomen warme drank moet in orde zijn.

Thermosbeker Douwe Egberts kopen

De oorsprong van Douwe Egberts ligt in het Friese Joure. Al meer dan 260 jaar is DE met koffie- en theeproducten te vinden op de markt. Sinds 1924 kwam Douwe Egberts met een spaarsysteem waarbij je voor een bepaald aantal punten kunt sparen voor functionele producten. Vooral de koffiezetapparaten zijn erg gewild. Maar ook de Douwe Egberts thermosbeker en de thermosfles zijn populair. De dubbelwandige isoleerfles heeft een grotere inhoud dan de beker, namelijk een inhoud van 0.5 liter. Dit is vooral prettig wanneer je met meerdere mensen op pad gaat. Een wandeling van een aantal uren met vriend of vriendin, wordt al snel een paar maal onderbroken voor een warme drank. Vooral tijdens de koudste dagen van het jaar is een thermosfles- of beker een onontbeerlijk product.

Spaarsysteem DE

Het spaarsysteem van Douwe Egberts is nog steeds dé klantentrekker als het gaat om koffie en thee. Ben je eenmaal begonnen met sparen dan wil je ook dát artikel in je bezit krijgen wat je voor ogen hebt. Een thermosbeker Douwe Egberts kopen, kan bij een winkelfiliaal van Blokker. Je kunt er echter ook voor sparen. Het systeem van sparen is enigszinds gewijzigd. Vroeger moest je altijd bijbetalen voor je artikel. Tegenwoordig kun je een product helemaal met het puntensysteem bij elkaar sparen. 200 DE punten heeft een waarde van €1,00. De punten blijven altijd hun waarde houden.

Het is ook mogelijk om je DE waardepunten te digitaliseren.

Werking van een thermosbeker

Het gebruik van een thermosbeker Douwe Egberts, is eigenlijk onmisbaar tijdens een lange autorit of dagje weg. Je hoeft niet direct gebruik te maken van een kop koffie buitenshuis. Je kunt koffie of theedrinken op een door jou uitgekozen plekje. Natuurlijk wil je wel een goed smakend, warm kopje koffie. Een vers gezet blijft koffie zijn smaak en geur voor 100% behouden in een thermosfles, beker of kan van DE.

Binnenfles

De Douwe Egberts thermosbeker is als het ware voorzien van een binnenfles. Tussen de buitenzijde van deze binnenfles en de binnenzijde van de thermosbeker, zit een laagje lucht wat er voor zorgt dat je drankje heet blijft. Het vacuüm wat ontstaat werkt als isolatie. Het contact met de buitenlucht wordt zo vermeden. Wel kan het zijn doordat je de dop opendraait er te lang koude lucht bij de drank komt, wat een afkoelende werking heeft op je hete koffie. Dit is echter bij de thermosbeker Douwe Egberts niet mogelijk. Je kunt namelijk direct uit deze beker drinken door de knop aan de zijkant in te drukken.

Reflectie

Wat ook meehelpt omwarme chocolademelk of koffie op temperatuur te houden, is de zilveren reflectielaag in de binnenfles. Deze laag zorgt voor een reflecterend vermogen naar zowel de binnen als de buitenzijde.

En dan…is er koffie

Wie kent de kreet niet “En dan is er koffie, Douwe Egberts koffie, lekkere koffie”. De koffie van dit merk is één van de meest excellente op deze wereldbol. Vers gezet natuurlijk de allerlekkerste. Om van koffie lekker lang te genieten is de Douwe Egberts thermosbeker een uitkomst voor onderweg naar kantoor of school. Voor thuis kan gekozen worden voor een aantrekkelijke Douwe Egberts isoleerkan. Een functioneel en mooi ontwerp wat in elke keuken een plaatsje kan vinden. Deze thermoskan heeft een inhoud van 1.5 liter en is net als de isoleerbeker voorzien van dubbelwandige kwaliteit. Isoleerkannen en bekers kunnen niet in de afwasmachine, dus zelf met een sopje schoonmaken is verstandig. De buitenzijde kan afgenomen worden met een vochtig doekje en voor de binnenzijde zijn speciale zachte borstels te koop. Zonder krassen en schade te veroorzaken aan de binnenfles kan deze gebruikt worden om op simpele wijze te reinigen.

Koffie- of theeluchtjes

Gebruik je de thermosbeker Douwe Egberts afwisselend voor thee, koffie of chocolademelk? Er kunnen dan vervelende luchtjes ontstaan. Zet de thermosbeker een nachtje weg met een reinigingstablet voor kunstgebitten.

Aanslag in je thermosbeker

Na verloop van tijd kan er aanslag gaan ontstaan in je beker. Vul de beker met warm sodawater en laat deze 24 uur staan. De volgende ochtend voeg je een handje rijst toe en schudt je het sodawater samen met de rijstkorrels. Daarna héél goed afspoelen met schoon water. De binnenzijde van de Douwe Egberts thermosbeker is weer spic en span!

Nog wat tips en tricks

De thermosbeker Douwe Egberts is een kwalitatief hoogwaardig product wat tegen een stootje kan. Toch is de binnenzijde kwetsbaar. Kijk altijd goed waar je de beker neerzet. Een roestvrijstalen buitenkant moet geheel gaaf blijven. Ontstaat er een deuk dan kan het isolerend vermogen zomaar niet meer werken.

Wanneer je extra lang wilt genieten van een warme drank, vul de beker dan van te voren met kokend water. Gebruik je de beker in de auto op weg naar je werk en zal deze in je vakanties niet worden gebruikt? Reinig deze dan super goed met een afwasmiddel-sopje, spoel goed af en droog heel goed na. Laat de dop van de beker er af, anders ontstaat er schimmel en vieze luchtjes.

Voordelen van een thermos drinkbeker

Het prettige, ten opzichte van een thermosfles of kan, is dat je niets hoeft los te draaien. Je drinkt rechtstreeks uit de beker. Je drukt de knop aan de zijkant in en drinkt in de trein of auto gemakkelijk je koffie. Drink je je koffie met suiker en melk? Geen probleem wanneer je dit alles al van te voren toevoegt. Geen gehannes met melk en suiker apart meenemen. Het formaat is eveneens handig. Past in elke tas. Een thermoskan is niet prettig om mee te nemen, deze hoort wat ons betreft in de keuken.

Thermos-fles.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart