OP ZOEK NAAR EEN THERMOSFLES VOOR JE KIND?

Ook je kind heeft baat bij lekkere warme of koele dranken. Daarom kan je ze gemakkelijk op pad sturen met een thermosfles. Alleen wil je dan natuurlijk wel een fles kiezen die past bij je kind. Dit hoeft niet heel lastig te zijn, mits je weet waar je op moet letten. Het is goed om eens te kijken naar een aantal kenmerken. Zo vind je gemakkelijk de juiste fles voor jouw kind. De volgende punten spelen daar dan in ieder geval een belangrijke rol in.

ZELFDE HOGE KWALITEIT

Het is in ieder geval goed om te beseffen dat een thermosfles voor je kind in de eerste plaats hetzelfde doet als een thermosfles die je zelf gebruikt. Het is zaak dat de fles de warmte of juist de kou goed vasthoudt. Dat betekent dus dat de dubbele wand met de vacuümgetrokken lucht ertussen zowel voor een kinderfles als voor een gewone fles een belangrijke factor is. Ook zou je kunnen beargumenteren dat roestvrijstaal ook voor de fles voor je kind het ideale materiaal is. Op het gebied van kwaliteit maak je daarom dus eigenlijk dezelfde keuzes als voor je eigen fles.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Hoewel het ook voor flessen voor volwassenen van belang is, is gebruiksgemak voor een thermosfles voor je kind van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan de dop op de fles. Die moet wel stevig zijn en goed afsluiten. Tegelijkertijd moet je kind de fles natuurlijk nog wel gewoon open kunnen krijgen. Dat is wel heel belangrijk. De juiste balans tussen stevig en luchtdicht afsluiten en goed kunnen gebruiken is dus essentieel voor dit type thermosflessen. Er zijn bijvoorbeeld veel flessen die met een push-top worden geleverd in plaats van een draaidop. Dit kan een belangrijk voordeel zijn.

DIVERSITEIT IN DE MOGELIJKHEDEN

Ook is het slim om te kijken naar diversiteit in de mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten of een fles zowel geschikt voor warme als voor koude dranken is. Dit is natuurlijk vrijwel altijd het geval, maar er zijn uitzonderingen. Wanneer alle soorten dranken in de thermosfles voor je kind kunnen worden geschonken, is het gemakkelijk in gebruik. De fles kan dan iedere dag mee naar school. Of je nu thee, melk of water wilt meegeven, maakt dan eigenlijk geen enkel verschil. Dit is een groot voordeel van de juiste fles te noemen.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN

Dan is er ook nog een factor die voor jou als ouder van belang is. Wil je de fles op dagelijkse, of bijna dagelijkse basis gebruiken? Dan is het goed om te weten of de fles gemakkelijk te reinigen is. Hoe beter je de fles kan afwassen, hoe gemakkelijker deze iedere dag weer te gebruiken is. Kan de fles bijvoorbeeld in de vaatwasser? Of is het beter om het met de hand te doen? Kijk altijd even goed naar de voorschriften voor dit soort zaken. Zo kan je er ook zelf optimaal plezier van hebben bij het gebruik.

EEN PASSENDE THERMOSFLES VOOR JE KIND

Tot slot nog iets heel anders. De fles moet natuurlijk ook wel passen bij je kind. Waar je als volwassene al tevreden bent met een fles zonder opsmuk die gewoon van roestvrijstaal is, is het voor kinderen wel leuk als er een aantrekkelijk design op te vinden is. Een superheld is een voorbeeld, maar er zijn ook talloze andere opties te vinden. Een voordeel hiervan is ook dat je kind sneller de fles zal gebruiken. Hoe beter deze eruit ziet, hoe aantrekkelijker het is. Maak daarom je keuze aan de hand van jouw kinds belangrijkste voorkeuren.

Thermos-fles.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart