Ontdek de vele voordelen van een thermosbeker van Xenos!

Geniet van koude of warme dranken onderweg met de Xenos thermosbeker. Het biedt alle comfort van een thermos, maar dan in handformaat. Bovendien is de thermosbeker van Xenos de ideale reisgenoot voor korte of lange trips aangezien hij supersterk is en er nog eens leuk uitziet ook. Bekijk hieronder de producten met talrijke voordelen.

Houd je koffie lang warm

Deze thermosbekers bestaat uit een dubbele wand die vacuüm is getrokken waardoor je drankje extra lang warm blijft. Bovendien is de beker zo ontworpen dat hij best wel tegen een slag of stoot kan. Hiervoor zorgt de roestvrij stalen buitenkant en het deksel van polypropyleen.

De koffie thermosbeker van Xenos komt trouwens in een uitgebreid gamma van kleuren waardoor je deze perfect kan combineren met jouw persoonlijkheid. Vaak combineren mensen een koffie thermosbeker Xenos ook met een anderebeker, maar dan in een andere kleur om koude en warme dranken gescheiden te houden.

De thermosbeker komt in alle formaten dus er is altijd wel een Xenos thermosbeker naar jouw behoefte. Wil je ‘s ochtends op weg naar het werk genieten van een heerlijke koffie? Kies dan voor een kleine thermosbeker van de Xenos. Trek je erop uit en heb je iets meer nodig dan een kleine thermosbeker dan hebben ze ongetwijfeld het model in jou perfecte maat.

Maak van de thermosbeker Xenos je vaste reispartner!

Ook op lange ritten is de Xenos thermosbeker een niet te missen reisgezel. De koffie thermosbeker Xenos en al de andere formaten passen immers perfect in de bekerhouder van de wagen. Vul gerust ook je koffie thermosbeker Xenos bij in een tankstation of zorg dat elke reispartner zijn eigen thermosbeker Xenos heeft zodat iedereen ten volle kan genieten van de rit.

Wanneer je gaat kamperen dan kan deze Xenos thermosbeker je helpen wanneer je besloten hebt je stoute schoenen aan te trekken en de wijde natuur in te trekken. Doe wat fris en ijsblokjes in je thermosbeker Xenos en trek er met een gerust hart op uit.

Picknicken met de Xenos thermosbeker?

Deel je favoriete recepten met je vrienden en bewaar ze zonder probleem in de Xenos thermosbeker. Een warme soep of misschien een lekker koude gazpacho blijven urenlang vers in de thermosbeker Xenos. Misschien kan je zelfs ook de kinderen verrassen met een milkshake in een kleine thermosbeker Xenos.

De afsluiting van de thermosbeker Xenos vermijdt lekken.

Een Xenos thermosbeker heeft steeds een stevige afsluiting en ook een handig drinksysteem waardoor de drank nooit in aanraking komt met de koudere of warmere buitenlucht. De thermosbeker Xenos is immers zo gemaakt dat het nooit lekt wanneer je de thermosbeker in je bagage hebt of hem per ongeluk omstoot.

Het laatste wat je wilt is dat de warme of koude drank gaat lekken en daarom heeft elke Xenos thermosbeker een stevige afsluiting! Bovendien is de kleine thermosbeker Xenos zo gemaakt dat hij zelfs in de zijzakken van een werkbroek.

Stevigheid

Je Xenos thermosbeker moet net als jij de dag kunnen trotseren en daarom is elke thermosbeker Xenos ook gemaakt van Roestvrij staal. Dit omhulsel zorgt ervoor dat je de Xenos thermosbeker al is kan omstoten of dat het tegen een slag of stoot kan.

Ook voor kinderen is het belangrijk dat de Xenos thermosbeker over deze eigenschap beschikt. Kinderen spelen graag en daarom is ook de kleine thermosbeker Xenos zo gemaakt dat het de meeste kinderavonturen aankan.

Praktisch ontwerp

De Xenos thermosbeker is zo ontworpen dat je het makkelijk weg kan steken in je handbagage, in je auto, rugzak of reiskoffer. Vaak is de buitenkant van een thermosbeker Xenos ook zo gemaakt dat hij steeds een stevige grip blijft behouden. Dit is niet onbelangrijk wanneer je koude dranken in je thermosbeker Xenos doet waardoor soms condens kan ontstaan.

Ook de kleine Xenos thermosbeker heeft een praktisch ontwerp dat het makkelijker maakt om vastgehouden te worden door kinderhanden. Op deze manier kan ook jouw kapoen genieten van zijn of haar lievelingsdrank in een thermosbeker Xenos.

Hoe werkt een thermosbeker Xenos nu eigenlijk?

Elke Xenos thermosbeker werkt volgens hetzelfde principe. De thermosbeker Xenos beschikt over een dubbele wand die vacuüm is getrokken. Hierdoor ondervindt je drank binnen de Xenos thermosbeker geen hinder van de temperatuur buiten de thermosbeker Xenos. Koude of warmte kan dus niet uit de Xenos thermosbeker ontsnappen, maar ook niet omgekeerd. Hierdoor blijft elk drankje warm of koud binnen een thermosbeker Xenos.

Dit ingenieuze systeem van de beker zorgt ervoor dat jouw favorieten drank uren koud of warm blijft.

Hoe maak ik mijn thermosbeker Xenos schoon?

Het is zeer belangrijk om de Xenos thermosbeker na elk gebruik schoon te maken. Hiervoor heb je gelukkig niet veel nodig. Spoel de thermosbeker Xenos gewoon even met warm water en veeg hem even droog met een doek.

Zet nadat je de thermosbeker Xenos hebt schoongemaakt de dop er niet op, maar laat deze los liggen. Achtergebleven vocht kan immers voor ongewenste geuren en bacteriën zorgen in je Xenos thermosbeker. Als je daarna je Xenos thermosbeker of je koffie thermosbeker Xenos opnieuw wenst te gebruiken, spoel deze dan nog even snel met warm water alvorens je het opvult met jouw lievelingsdrank.

Xenos thermosbekers zijn ecologisch verantwoord!

Geniet van je favoriete drank en help er het milieu mee. De Xenos thermosbeker is immers veel meer ecologisch dan het gebruik van eenmalige wegwerpverpakkingen. Op deze manier verminder je het gebruik van plastic aangezien de Xenos thermosbeker een herbruikbare beker is.

Een extra tip!

Wil je nog langer genieten van een warme drank in je Xenos thermosbeker? Warm hem dan even voor door in je de thermosbeker Xenos eerst wat kokend water te doen. Geef de Xenos thermosbeker even de kans om op temperatuur te komen alvorens je het opvult met je eigen drank.

Thermos-fles.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart