Thermosflessen dopper insulated

Maak kennis met de Dopper thermosfles; een stevige, robuuste en elegante waterfles, voor warme en koude dranken, die zelfs in een glas verandert. Deze thermosfles is ontworpen door het Nederlandse bedrijf Dopper. De fles heeft een vorm van een trofee. De bovenkant van de fles kan je eraf halen en gebruiken als een plastic glas. Het ontwerp is een eerbetoon aan kraanwater, vandaar de vorm van een trofee.

De Dopper thermosfles is een prachtige waterfles gemaakt van vloeibare koolstof, meestal gemaakt van recyclebaar plastic. De Dopper thermosfles is te koop in verschillende kleuren en in verschillende volumes. Het heeft een geisoleerde binnenkant van RVS en hierdoor kan je zowel koffie en thee, maar ook koude dranken met je mee nemen.

Het is een ideale fles voor op reis en past perfect in je tas of rugzak. Een fles die je altijd bij je kunt dragen zodat je gehydrateerd blijft tijdens je reizen, lange dagen op het werk en uren ontspanning thuis.

Waarom kiezen voor een Dopper Thermosfles?

Dopper is een sociaal bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en voor een positieve indruk op onze planeet. De missie van Dopper is om ons mensen bewust te maken van het feit dat we veel te veel wegwerpflessen gebruiken, die onze planeet vervuilen.

Elk jaar wordt ongeveer 19 miljard kilo plastic in onze oceanen gedumpt. Het bedrijf Dopper wil het tij hierin keren en met een herbruikbare plastic waterfles de wereld veroveren. De Dopper Thermosfles moet de hoeveelheid weggegooide plastic flessen verminderen en de toegang tot drinkwater vergroten. Elke Dopper die wordt verkocht, resulteert in minder plastic afval en meer drinkwater waar dit het meest nodig is. Het is een kleine stap voor de mensheid, maar een grote positieve impact voor de oceanen!

Maar ook deze fles is van plastic, dus minder plastic? HOE DAN?

De Dopper thermosfles is dus een krachtige bondgenoot in de strijd tegen plasticvervuiling en houdt je drankje 9 uur lang warm of 24 uur koud. De flessen zijn gebaseerd op het concept “Cradle to Cradle”. Dit betekent dat de fles verantwoord en duurzaam wordt gemaakt, en bijdraagt aan het welzijn van mens en milieu. Met andere woorden; de fles is wel van plastic gemaakt, maar de firma Dopper wil de fles aan het eind van zijn levensduur weer terug ontvangen, zodat deze gerecycled kan worden kan worden omgevormd tot een ander, nieuw product.

Kenmerken van de Dopper Thermosfles?

  • Deze fles bevat geen giftige stoffen
  • Het draagt bij tot het verminderen van het wereldwijde plasticprobleem
  • De Dopper thermosfles bespaart minstens 40 flessen per jaar, per persoon
  • De Dopper Foundation draagt wereldwijd bij aan drinkwaterprojecten
  • De Dopper thermosfles is gemakkelijk schoon te maken
  • De fles kan in de afwasmachine
  • Je kan er warme en koude dranken in doen
  • De Dopper thermosfles is niet geschikt voor dranken met melk
  • Het is ethisch verantwoord gemaakt in China. Dus mensen werken onder goede omstandigheden en krijgen ook een goed salaris.

Steun drinkwaterprojecten

Door een Dopper-fles te kopen, steun je de drinkwaterprojecten van de Dopper Foundation in Nepal. Met dit geld worden waterputten gebouwd en pompen aangelegd, zodat de mensen in deze gebieden op aarde ook water kunnen gaan drinken. De basis voor een gezond leven. Ook in Nepal!

Een Dopper Thermosfles laten bedrukken

Wil je een Dopper Thermosfles die opvalt en helemaal voor jou persoonlijk is? Dat kan natuurlijk. Je kan een fles persoonlijk maken door deze te laten bedrukken met een eigen naam of tekst. Je hebt dan een geheel eigen Dopper. Ook leuk als je een speciaal cadeautje voor iemand zoekt.

Maar, ook kan je een Dopper laten bedrukken voor je eigen bedrijf. Wat is er leuker dan je medewerkers te verassen met een Dopper. Of geef je klanten een orgineel cadeau door een Dopper Thermosfles te geven met je logo erop.

Dopper gratis bijvullen met kraanwater

Heb je een Dopper, dan zijn er plekken in Nederland, waar je deze fles gratis kan bijvullen met kraanwater. Er bestaat een speciale app, die je kan downloaden op je telefoon om te zien waar deze punten zich bevinden in Nederland.

Draag bij aan een betere wereld

Help ook bij het bestrijden van de plastic soep. En, zorg ook voor veilig drinkwater voor alle mensen op deze aarde. Koop een Dopper waterfles of Dopper Thermosfles en draag je steentje bij aan een betere wereld. Doordat je deze hippe Dopper thermosfles iedere keer weer kunt hervullen met je favoriete koude of warme drankje, bespaar je veel plastic en help je onze oceanen, zeeën en anderen wateren schoon en fris te houden!

Thermos-fles.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart