Thermoskan Action

De Tefal Thermoskan van de Action is een isoleerkan voor allerlei soorten dranken. Waar deze thermoskan het meest voor wordt gebruikt is koffie. In de avond een flinke pot koffie zetten, die je dan prima warm kan houden in de thermoskan van de Action. Deze kan is uitgevoerd in de kleur rood en er kan precies 1 liter in. De prijs van € 7,77 is natuurlijk een zeer aantrekkelijk voor zo’n kan. De thermoskan is voor warme en koude drankjes en is gemaakt van een sterk kunststofmateriaal. De buitenzijde maak je snel schoon met een vochtig doekje. Om de mooie, rode kleur te behouden is het slim om deze thermoskan niet in de zon te zetten. Dit artikel is ook te koop in een fraaie zwarte/antraciet variant. Deze komt bijna in elke keuken tot zijn recht. Een thermoskan is het handigst om thuis te gebruiken, dat ligt anders bij een thermosfles, deze is meer voor onderweg.

Koude en warme dranken

Hoewel de meeste mensen deze thermoskan gebruiken voor warme dranken als thee of koffie, is dit product ook prima om te gebruiken voor koude dranken. Limonade en vruchtensappen blijven heerlijk koel in de zomer. Handig wanneer je op een mooie zomerdag in de tuin zit. Deze thermoskan kun je gemakkelijk bij de hand houden om een lekker koel drankje mee in te schenken.

Verse koffie

Vers gezette koffie is natuurlijk het allerlekkerst, wanneer deze goed heet is. De thermoskan is een praktische oplossing om koffie of thee goed heet te houden. En vers blijft ook nog wel een paar uur vers in een thermoskan van de Action.

Hetzelfde geld voor koele dranken. Deze moeten echt koel blijven! Wanneer je de thermoskan met een koude vloeistof gaat vullen, doe dit dan niet in een kan die al een poos voor koffie wordt gebruikt. Gebruik een andere thermoskan voor je koele drankjes. De thermoskannen die je bij Action koopt, bieden de mogelijkheid, gezien de prijs, om er twee aan te schaffen, één voor koffie/thee en een ander voor je vruchtensapjes.

100% waterdicht

De thermoskannen van de Action zijn 100% waterdicht. Ondanks de lage prijs is er voldoende kwaliteit. Warme dranken zijn 12 uur lang warm en koude dranken blijven 24 uur op een lage temperatuur. Het is wel de bedoeling dat je de warme drank er zo heet mogelijk in giet, dit geld natuurlijk ook voor de koude drank. Hoe kouder je deze in de kan doet hoe langer het koud blijft.

De Thermoskan van de Action biedt een garantietijd van 5 jaar en is geproduceerd in Duitsland. Met de handige quick press, open en sluit je snel deze thermoskan. De elegante uitstraling zorgt voor een mooi accessoire in je keuken. Met een inhoud van 1 liter geeft deze kan je de mogelijkheid om ongeveer 7 à 8 koppen koffie uit te schenken. Deze thermoskan heeft als voordeel dat koffie geen aroma’s verliezen. Vele voordelen voor een klein prijsje!

De werking van een Action thermoskan

Geen mens heeft zin om lauwe koffie of thee te drinken. Wanneer je op de ouderwetse manier koffie zet, zal deze in een glazen kan op het warmhoudplaatje worden bewaard. Zo wordt de koffie snel oud en krijgt een bittere smaak. Zet je het koffiezetapparaat helemaal uit, dan zit je met lauwe koffie. Een thermoskan van Action biedt uitkomst. Je koffie blijft warm en houdt zijn authentieke smaak. Géén bittere nasmaak.

Hete koffie of thee die in een thermoskan wordt bewaard verliest geen warmte en wordt niet beïnvloed van buitenaf. De smaak blijft behouden en de koffie is na een aantal uur nog lekker drinkbaar.

Dit alles komt door de isolatie die je in elke thermoskan vind. Een thermosfles of kan, is voorzien van twee wanden waar lucht tussen zit. Dit vacuumgebied blijft op temperatuur en er kan geen onnodige warmte ontsnappen. Heb je de thermoskan gevuld met koude drank, dan werkt het in principe andersom. De warmte van buiten komt niet binnen in de kan. Deze simpele constructie zorgt voor een warme kop koffie of een koud glas vruchtensap.

Thermos-fles.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart