De retulp Thermosbeker, stijlvol en duurzaam

Thermós: Het oude Griekse woord voor heet of warm en de herkomst van het woord thermos. Het doel van een thermosfles is in eerste instantie het warm houden van een drank. Maar je kunt tegenwoordig je drankje ook lekker koud houden in een thermosfles. Met de warme zomers van de afgelopen jaren is dat zeker geen overbodige luxe. Een nadeel van een fles kan zijn dat het wat moeilijker mee te nemen is onderweg. Daar is de thermosbeker een perfecte oplossing voor. Alle voordelen van een thermosfles in een kleinere uitvoering. Stel je eens het volgende voor: je bent aan de late kant voor je werk, maar zonder koffie ben je echt niet te genieten. Je zet snel een pot en vult jouw eigen thermosbeker met koffie. Onderweg in de trein of auto kun je rustig je koffie drinken en uitgerust aan het werk gaan. Een thermosbeker is in het dagelijkse leven bijna niet meer weg te denken, maar welke beker past bij jou? Met het grote aanbod is het maken van een goede keus niet makkelijker geworden. Toch is de perfecte thermosbeker dichterbij dan je denkt. Een mooi voorbeeld hiervan is de retulp Thermosbeker. Refill to Fullfill is het motto van deze stijlvolle bekers. Bijvullen om je te vervullen!

Hoe werkt een thermosbeker?

Zoals je weet is de belangrijkste functie van een thermosbeker het warm of koud houden van een drank. Om dit te kunnen realiseren beschikken de bekers over een binnenbeker en een buitenbeker. Tussen deze twee onderdelen zit een ruimte die gevuld is met lucht. Door deze ruimte wordt ervoor gezorgd dat de warmte of kou niet wordt doorgeleid naar de buitenbeker. Ook is de binnenbeker gespiegeld waardoor de warmte of kou zo goed mogelijk wordt behouden. Thermosbekers zijn ontworpen in een specifieke vorm en dat heeft een reden. Deze vorm draagt namelijk bij aan de mate van isolatie van de beker. Door de goede isolatie zijn er zelfs thermosbekers of thermosflessen waarin het drankje tot wel vierentwintig uur warm of koud blijft!

Alle voordelen op een rijtje

  • Gemak

Laten we beginnen met het gemak. Je wilt graag dagelijks een lekker kopje koffie drinken in de trein onderweg naar je werk. Of in de zomer een lekker frisse versnapering kunnen nuttigen. Kortom, je wilt makkelijk kunnen genieten van je drankje zonder teveel gedoe. De thermosfles is hier eigenlijk te groot voor, want niet iedereen heeft een grote koffer bij zich waar zo’n fles makkelijk in past. De thermosbeker is ongeveer net zo groot als een klein flesje water uit de supermarkt en voldoet dus wel aan deze eis.

  • Milieubewust

Ook al ben je niet in het bezit van een thermosbeker, dat kopje koffie gaat er toch wel in. Als je met de trein onderweg naar werk bent kun je op het station vaak wel een kopje koffie kopen. Voor de mensen die met de auto reizen bestaat er de mogelijkheid van het tankstation. Maar wat doe je met het bekertje als je drankje op is? Inderdaad, die verdwijnt in het afval. Een thermosbeker is geschikt om veelvuldig te gebruiken dus er komt geen afval bij kijken. Een thermosbeker betekent een milieubewust kopje koffie. En die smaakt toch nét iets lekkerder.

  • Kostenbesparend

Een goeie thermosbeker is een investering. Je hoeft nooit meer een drankje “on the go” te kopen. Naast het feit dat je een milieubewuste keuze maakt en het een stuk gemakkelijker is, bespaar je er ook nog geld mee. Wat wil je nog meer?

Waar moet je allemaal op letten?

Niet alle thermosbekers zijn hetzelfde ook al lijken ze misschien op elkaar en werken ze op dezelfde manier. Als je een beker wilt aanschaffen zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten. Zo is het belangrijk om te weten of de thermosbeker goed isolerend vermogen heeft. Hoe beter de beker isoleert, hoe langer je drank warm of koud wordt gehouden. Een tweede belangrijke vraag is deze: Kan de beker tegen een stootje? Je laat nou eenmaal weleens wat vallen en het zou zonde zijn als je thermosbeker meteen stuk gaat. Kijk daarom goed naar het materiaal dat gebruikt is.
Het ergste dat kan gebeuren is een flinke plas koffie of thee onderin je tas. De meeste aanbieders geven aan of een thermosbeker lekvrij is. Zorg er daarom voor dat ook jouw beker lekvrij is. Als laatste is het verstandig om te kijken naar de reiniging van de beker. Als je in het bezit bent van een vaatwasser is het goed om te kijken of de beker van jouw keuze geschikt is voor de vaatwasser. Het mooiste zou natuurlijk zijn als je een thermosbeker kunt vinden die voldoet aan al deze eisen. Gelukkig bestaat die al! Retulp maakt stijlvolle thermosbekers gemaakt van gerecycled materiaal. We weten allemaal wat een thermosbeker is, maar wie of wat is retulp eigenlijk?

De pijlers van retulp

Retulp kun je het beste omschrijven als een initiatief om het gebruikt van plastic tegen te gaan. In onze consumptiemaatschappij wordt er gebruikt gemaakt van schrikbarende hoeveelheden plastic. Retulp heeft de missie om de wereld schoner te maken en de bevolking bewust te laten worden van dit probleem. Door gebruik te maken van gerecycled materiaal hebben zij een product kunnen ontwikkelen die ervoor zorgt dat er veel minder plastic flessen nodig zijn. Retulp draait dus om één ding: een betere wereld zonder plastic. Jij kan ook een steentje bijdragen aan deze nobele zaak. Denk maar eens na hoe vaak je gebruikt maakt van een plastic flesje of koffie koopt in een plastic beker. Door het aanschaffen van een retulp thermosbeker kun je dit al voorkomen. Een kleine stap voor jou, maar een enorme stap richting een betere wereld.

De retulp Thermosbeker

Het is een duidelijk verhaal: als je op zoek bent naar een goede beker voor onderweg is de retulp Thermosbeker een prima keus. Maar waarom is juist deze beker zo’n goede keus? Allereerst vanwege het isolerend vermogen. Zonder dit vermogen is een thermosbeker niks waard en de retulp Thermosbeker is zo sterk dat een drankje tot wel acht uur warm blijft en zelfs tot 12 uur koud. Je kunt dus om zeven uur in de ochtend je kopje koffie meenemen die je om drie uur in de middag pas gaat drinken. Deze beker is gemaakt van gerecycled roestvrijstaal en heeft een inhoud van 0,3 liter. Een groot voordeel van deze beker is het ingebouwde theefilter. Zo kun je onderweg naar smaak je eigen thee trekken, ideaal! Het schoonmaken van de retulp Thermosbeker is ook ontzettend gemakkelijk. Hij kan namelijk gewoon in de vaatwasser. Maar er is nog meer: deze thermosbeker is verkrijgbaar in verschillende hippe designs. Je zal de beker dagelijks bij je hebben dus is het fijn als je een design kan kiezen die aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Het is wel duidelijk: Een thermosbeker retulp is de beste keus.

Retulp tumbler thermosbeker

De tumbler is een variant van de retulp thermosbekers. Deze specifieke beker is zeer geschikt voor gebruik onderweg. Met zijn 300 ml inhoud is het een mooie compacte beker die in praktisch alle bekerhouders past, dus ook in de auto. Er zit een uitneembaar theezeefje in, waardoor je ook een lekkere kop thee kunt zetten. Omdat het zeefje uitneembaar is kun je deze thermosbeker gemakkelijk schoonmaken na gebruik. Let wel op het volgende: deze beker is niet geschikt voor de vaatwasser. Maak de retulp tumbler thermosbeker dus alleen schoon met de hand en laat de beker niet in het water liggen. Hij houdt koffie en thee tot vier uur warm en je koude drank blijft tot wel zes uur lang lekker koel. Er is bij het maken van de retulp tumbler thermosbeker geen gebruik gemaakt van plastic. Ook is de beker BPA vrij. Dit wil zeggen dat de chemische stof Bisfenol A niet gebruikt is tijdens het maken van deze beker. Deze zeer stijlvolle thermosbeker is ook geschikt voor het koud houden van verse smoothies. Het theezeefje kun je ook gebruiken voor vers fruit. Erg veel mogelijkheden voor zo’n kleine thermosbeker. Ben je op zoek naar een kleurrijke thermosbeker? De retulp tumbler thermosbeker is te koop in verschillende kleurstijlen en opdrukken. Met deze trendy thermosbeker mag je gezien worden.

Retulp voor bedrijven

Retulp thermosbekers zijn ook in grote aantallen beschikbaar voor bedrijven. Als werkgever ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van je werknemers. Door deze thermosbekers aan te bieden zullen je werknemers eerder water drinken in plaats van frisdrank. Want wat is er nou lekkerder dan een slok ijskoud water als je aan het werk bent? Je kunt ze laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf in allerlei verschillende stijlen. In drie simpele stappen kun jij als bedrijf bijdragen aan een gezonde levensstijl van je werknemers. Een kleine investering met een groot rendement.

Kies voor retulp

Ook jij kunt de trotse eigenaar worden van een retulp thermosbeker. Genieten van een lekkere kop koffie of een frisse smoothie, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. je bent maar een paar stappen verwijdert van een mooie, stijlvolle en trendy thermosbeker. Dus eigenlijk rest er nog maar één vraag: waar wacht je nog op? Kies voor een betere wereld, kies voor retulp!

Thermos-fles.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart